Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikuform




Välja rätt

 

skattkistan är nu

öppen och valet är mitt

välja rätt är svårt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-27 14:55



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jo, att välja rätt kan vara svårt ibland .....
2009-03-28

  Ilona _L
Bra skrivet! Gå på magkänslan, säger jag!
Kram!
2009-03-27

    sunnanvind
Ja, välja rätt är rätt svårt!:)
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP