Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om Kärleken

 

Jag önskar att jag kunde
ta din hand i natten

att jag fick leda dig
genom alla mörka vatten

Jag önskar att jag kunde
lysa som solen
rakt igenom dig

och öppna ditt hjärta
som bad om
kärleken i mig

Jag önskar att jag fick
somna intill dig
med dina händer
smeksamt
över mitt hår

och känna livet pulsera
och läka alla sår

Jag önskar jag kunde
flyga som en liten
vit duva
och bära dig
över dimhöljda berg

där vi skulle upplösas
i varandra

i solnedgångens
röda purpurfärg




Fri vers av SeXara
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 18:52



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Romantik som bottnar i verkligheten det gillar jag...


denna skulle beröra även shakes spear!

Applåder!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara