Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAN INTE FÖRLORA MIG MER

 

Jag kan inte

älska högre
än så här

Jag kan inte

förlora mig mer
i drömmen jag
håller så kär

Jag kan inte

drunkna mer än
jag gör i denna flod

Jag kan inte

uttrycka mig
det finns inte längre
några ord

Jag kan inte

älska högre
än jag gör

Jag kan inte

längre tala
så att du hör

Jag kan inte

ge mer av mig
än jag ger

Jag kan inte

längre gråta
utan att du ser


 




Fri vers av SeXara
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara