Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN GÅVA

 

Du gav mig en gåva
en del av två
människors öde
vars historia jag
inte känner till
eller förstår

bara att deras kärlek
gav dig livet
att de uppfostrade
ett barn som jag
aldrig kände
och vars historia
jag inte känner till
eller förstår

bara att deras kärlek
gav dig redskapen
och en framtid
som du vandrade mot
tjugo år innan
jag öppnade ögonen
för första gången

Och nu sitter jag här
med din gåva smeksamt
om min handled
och du gav mig en del
av två människors kärlek
som gav dig livet

Hur kan någon gåva
vara större än så







Fri vers av SeXara
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-27 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara