Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR VI ÄLSKAR

 

Mjukt smeker min mun
dina öron med kärleksord

Svalt sköljer mina tårar
gråten ur ditt ansikte

Hett älskar min kropp
motståndslöst med din

Sammanflätade själar
förenar våra hjärtan

suddar ut gränserna
mellan våra kroppar

blandar dina tårar
med mina

trasslar in ditt hår
i mitt

och låter din utandning
bli min inandning

när mina ögon blir
dina speglar


 




Fri vers av SeXara
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-27 20:40



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sensualismen är slående i din passionerade poesi, härligt!
2009-03-28

  Ronny Berk
så vacker posei, så sinnligt tilltalande med gränslösa kroppars mjukheta smekor...
2009-03-27

  Cosmic Johanna
Underbart varm dikt som får en att längta:-)

Till detta livets goda...att älska.

Underbar sista stråf


"när mina ögon blir
dina speglar"

Applåder!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara