Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vängåvans lustar

Vid fontänen var vattnet stilla
ytans lugn kunde inte dölja känslovågors svall
komna ur djupet där minnet av heta känslor 
väcker sällsam lust




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 432 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-03-27 21:31



Bookmark and Share


  aol
underbart berörande rader som kändes i mitt hjärta
2010-02-05

  Nasrin
Här kan vi träna oss i att vara i nuet, leva , njuta och glädjas.
helt fantastiskt!
2009-04-13

  Glensan
Jättefint skrivet, som vanligt :-)

Har undrat varför du inte skrivit på länge.
Kom igen och skriv mycket nu,
saknar dina korta men så talangfulla rader.

Applåd!!
2009-03-29

    ej medlem längre
Jättefint poetat!
2009-03-28

  SeXara
Den här tycker jag om, stromande känslor under en stillsam yta.... fin poesi ;)
2009-03-28

    sunnanvind
Fint!
2009-03-28

    Lindizz
Underbara vackra rader, applåder
2009-03-27

  friheten
Underbar skriven
2009-03-27

  Ilona _L
Jo du...
fint och känslosamt skrivet!
2009-03-27

  Cosmic Johanna
Roligt att du diktar igen,
det var et ttag sen sist,
här anar man vårens längtan och det inre heta,
som endast poeter bär på:-)



Applåder!
2009-03-27

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi