Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av kärlek...


min älskade fru.

Min älskade fru sitter i mörkret, ögonen glittrar, de betraktar min konkreta själs innersta väsen, ser mig, älskar, våndas, ser mina svagheter tydligt,

hon vet

att dagen

vaknar i kärlek,

jag älskar med hennes själ i natten...




Fri vers av peter markurth
Läst 379 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-27 23:01



Bookmark and Share


  Leva Livet
Tyckte om din skiss av ljus och mörker, anar fler dimensioner...
2009-03-28

  firefire
vackert!
2009-03-28

  HQ
En studie i ren kärlek,
vackert!
2009-03-28

  mare VIP
Ljuvlig dikt.........
2009-03-27

  Blind Boy Grunt
Detta är jävligt bra!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth