Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörde för längesen.

 




Mamma Scans visdomsord

 

Det är inte lätt

att vara kotlett

När man ser ut

som en köttbulle




Övriga genrer av leelee
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 23:11



Bookmark and Share


  erkki
Omelett! ;-)
Anders
2009-04-18

    Johnny Chow2
ikeas köttbullar e mycke goare xD
2009-04-08

  lodjuret/seglare VIP
det är dock såsom en ynnest
att få läsa dessa rader
2009-04-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Form och fason går
kanske inte alltid
ihop men kan vara
god ändå!
2009-04-01

    ej medlem längre
*ler* Mamma Scan skulle vara roligt att träffa på en restaurang.. hon har säkert många kloka ord att förmedla.. till "Lite nymald färs och en skummande bärs"
2009-03-28

  Lena Krantz VIP
Den här var ju skitrolig!

*skrattar gott*
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

leelee