Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En i raden av kärleksdikter


Iskristaller yr omkring mina skär
skenor snittar upp sjungande linjer

Isen härmar melodin i mitt huvud

"All I do was kiss you through the bars
over rhyme"

Min Capulet vid slutet av isen
Din Montagu kysser den längs vägen




Fri vers av C.Källner
Läst 424 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-28 00:13



Bookmark and Share


  Teija Majava VIP
Vackert!!! :-)
2010-11-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra och intresseväckande rader. =)
2010-10-25

  stenen/ Yv Ericsson
ja detta var innerligt orginellt och ridderligt vackert. tack.
2010-04-07

  Junitvillingen
Gillar denna! Kanske för att den är lite annorlunda, för att det är det som tilltalar mig - och slutraderna är ju helt briljanta:-) Massa applåder!
2009-04-24

  *Boppisgodis*
klockrent underbar
2009-04-19

  Roula O
jättefint skrivet...
2009-04-17

  Tove Meyer VIP
så vackert...det behöver jag en grå morgon som denna!
2009-04-14

  Caprice! VIP
Och isen (balkongen) bågnar betänkligt...
Fin variant!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

C.Källner
C.Källner