Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORSTÄDNING I MITT INRE

 

 

När jag ser på riktigt rakt igenom mig

När smärtan är så svår att jag brister Jag rensar i min själ och jag blandas med skiten jag sparat i åratal

Jag rensar både mitt inre och mitt yttre

Rumstrerar om och rör om i grytan som kokar brännhet

All skit bakom alla stängda dörrar öppnas nu sakta

Tar fram det stora och tunga jag städar bort smutsen som fastnat sen åratal  smuts inuti och smuts utanpå

Storstädning i mitt inre nu jag ska kasta det jag inte längre behöver

Jag ska planera och sortera om för att hitta en ny grund att stå på en egen plattform

Nya vänner har jag fått

Dom sjuka ska jag inte be längre

Min sjuka familj

Jag ska hitta min egen familj

Våga ta plats och våga be om hjälp  

Sårbarheten har öppnat

Många nya dörrar i livet

Jag går framåt mot okänd destination

 

 




Övriga genrer av Fånga dagen
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-28 00:29



Bookmark and Share


  Maria T
Kom ihåg att du är unik.
Ingen är som du.
Leta fram ditt rätta jag
genom storstädning
2009-03-29

  Eaglemountains VIP
Jo, det är nödvändigt med en storstädning ibland i det inre.
Du har även fått nya vänner, en av dem är undertecknad, och det är jag glad för .... Fint berättat!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen