Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islossning

 

isen knakar

skriker vrålar

 

för att snart tvingas rämna

 

solens strålar

kommer närmare

 

det börjar tina vid sjökanten

 

spruckna isflak

virvlar vilset

 

snart är det islossning




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-28 08:31



Bookmark and Share


    Melona
jag ser, känner och är med där,

det är fascinerande, skrämmande, vackert
och lite läskigt...
2009-03-28

  Eaglemountains VIP
Det kan även vara en islossning i ens eget liv, där ljuset tinar upp det som varit dystert, och de spruckna isflaken, är det svåra, som håller på att lösas upp, sakta, men säkert ...
2009-03-28

  Eaglemountains VIP
Islossningen, den mäktiga, på våren, minns man sedan barnsben ....
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP