Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HENNES ÄLSKARINNA


Jag råkar vara
en gift kvinnas

Älskarinna

Jag valde henne

och hon valde
att göra mig till sin

Gudinna
Poetinna
Lärarinna
Härskarinna

och hon valde
att göra sig till min

Kvinna
Mästarinna
ibland min
Slavinna

Jag valde att falla
under hennes
skönhet
och hon att vackla
inför min
kärlek

Vi gjorde valen
och nu får vi
lida kvalen

Vi valde att ge
vika för kroppens
begär
och nu får vi vara
i smärtan som
tär

Vi valde att spela
farliga kort
och nu kan vi
inte göra det
ogjort

Vi valde varandra
och det finns ingen
att klandra
utom oss själva

och nu går det
inte att hejda
orden som åter
börjat skälva




Fri vers av SeXara
Läst 284 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-28 16:31



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Starkt att våga bejaka det som är i stunden! När kroppens lustar tar över i ett kärleksrus som ej går att hejda! WOW!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara