Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Attans tid vi lever i ingen trevlig melodi,
vem tänker på mer än så
barnen i guds grymma vrå.
Vem kan se en mammas blick
som inte amma barnet gick,
vem kan höra barnets skri
av hungerns melodi.
Se den lilles hand så gärna
trevar efter mamma nära,
sug mitt barn så kanske som så
en liten droppe du kan få.
Men ack hur tomt de än må vara
så låt kärleken i närheten vara




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-28 18:24



Bookmark and Share


    CHS
jättefin!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin