Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår värld

Jag fäller en tår för världens sår,
vart jag än går ser jag misärens spår.
Blundar en stund, drar en suck
ingen förändring dyker upp.
Varför det så mycket lättare är
att gå in i sin egen sfär
bara blunda för misärens värld
och bara gå sin egen värld.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-28 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin