Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ålderdom

Paket det är så vi kallas, jag och dom andra på mitt rum.
Bara för att våra kroppar gett vika ingen kraft till att skrika
Hallå!... Jag är fortfarande här.
Trots att min kropp sedan länge gett upp
kan jag känna och se höra erat spe,
så var så snäll, håna oss inte mer.

Hava förstånd gent i mot mindre förstående
hava överseende gent i mot andras misstag
hava så och kärlek och sympati
även för den utan empati.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-28 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin