Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Lyssna"

Vem orkar höra på klagans ord
dock endast bara för att lyssna,
vem orkar lyssna på mina ord
ty klagans ord för vissa
vem kan så ana ordens klagan
om ingen finns för att lyssna.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-28 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin