Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"uteliggaren"

Gå ut ett slag
i vinterns vind
känn så kylan som letar sig in
in under allt du bär
snart det känns som om du naken är
inga kläder räcker här.
Tänk då på en liten stund
på dom som är utan rum,
ständigt dom går i kylans spår
dag som natt i vinterns vind
ingenstans att ta sig in
mot kylans stränga vind.
Bara tänk...




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-28 18:59



Bookmark and Share


  Gangleri
Vilken frihet..

Men måste vara jobbigt på sommaren att vara uteliggare när det blir varmt och jävligt, samt alla kryp som lurkar fram!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin