Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroendets fe.

Beroendets fas
känslig som glas,
våga att bemöta beroendets sköka
tjata och be, beroendets fe
du ändå inget ge endast spått och spe.
Så ge dig av du dystra njutning
ingenting annat du ger
än falskhetens spel.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-28 19:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som framkallar dubbla känslor, beroendet men även avståndstagandet från...
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin