Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KROPP SOM INTE ORKAR FAST DEN MÅSTE ORKA

 

 

 

Insikt att min kropp

Inte orkar

Tröttheten

Mattheten

Tynger i

Lemmar

Steg så tunga

Andra rusar fram

Medans jag

Sakta går

Blir snurrig i huvudet

Att vara bland många människor

Hatar kista centrum och alla inomhuscentrum

Alla springer om varandra

Månadskort säljer bara en enda tobaksaffär där jag bor som stänger kl 17 

Jag ilsknar till måste åka vidare till det där jävla kistacentrum

Fan att allt ska vara så krångligt dom dagarna när jag inte har nån ork

Nu är jag fallfärdig armar axlar rygg värker och varje rörelse ger smärta

Det är så mycket man ska orka med fast man

Inte alls orkar




Övriga genrer av Fånga dagen
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-28 20:06



Bookmark and Share


  Maria T
Fin beskrivning av att man
måste orka fast man inte
orkar.
2009-03-29

  Lotti
ja du rader som känns igen. Själv blir jag lätt ledsen när jag inte har nån kraft....... som tur är så är inte alla dagar så
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen