Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka makter

Jag väcks en natt av en satans kraft
mina armar och ben förvandlats till sten.
Någon vill mig föra bort
dock ej av ljusets kraft.
Ge dig av du av ont
din kraft på mig ej tar.
Än en gång jag klarat av
en kamp med satans far.
Omtumlad och stel jag till dig ber,
gud som haver allt så kärt
se till mig
jag behöver dig.

Åter så dax att ge sig i kast
med mörkrets onda makt.
i sömnens ro du denna gång
kastar mig om i rummets fång.
Din starka kraft ett stort hot
jag kan inte stå imot.
Mot väggen hårt jag far
tills jag ligger kvar.
Jag ber dig så, ge dig av
mig du aldrig kommer att få.
Jag åter ensam är, med dig jag håller så kär...
Tack käre du, Du fader vår.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-28 20:24



Bookmark and Share


  Danne
Du är kristen eller?
Själv är jag troende
sedan 20 års åldern.
Ha det gott,
och du...frukta inte Han
som bor i oss är större
än den som är i världen.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin