Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte alla som förstår......


Såra mig inte

såra mig inte

och säg att jag flyr

min sorg när jag skriver

ge mig inte nya sår

 

om du inte

kan förstå så

visa mig inte det

 

den som

skriver med blod i pennan

av ständig hjärtesorg

 

vet

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-28 22:42



Bookmark and Share


  * Ammi *
sant, men förståsigpåare finns överallt, helst de som aldrig haft blod i pennan
2009-03-28

  Sladjana Zubcevic
"den som

skriver med blod i pennan

ständig hjärtesorg



vet"
Denna dikten berör mig starkt!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP