Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemåt i natten


ska dessa ord och vart
dessa ska och vart ord
och vart ska dessa ord

himlen är fylld av ord
som faller som
faller snö som
snö som faller

ner och hittar alla

hittar och ner alla

och alla hittar ner




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-29 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP