Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde jag tyckte om dig, älskade dig kanske, till och med, (jag kunde inte så svåra ord då) och jag visste väl inte vad det innebar men jag vet hur HAT känns och det bränner på insidan av mig nu. Jag hatar dig, din jävla bitch. Om du inte skärper


Så GENOMSKINLIG att till och med jag kan se RAKT IGENOM DIG


DIN JÄVLA HORA TA DINA JÄVLA ÄRTER OCH STOPPA UPP DEM NÅGONSTANS, GÖM DEM I SPÅR-ÅTTOR MED GAFFELN, KLAGA PÅ HUR JÄVLA MÄTT DU BLIR PÅ EN HALV POTATIS.

IDIOT.

Jag har varit där, tror du inte jag genomskådar dina patetiska försök att bli smal, DIN FUCKING RETARDED BANTNINGSMETOD som du själv vet är så genomskinlig GENOMSKINLIG att man kan se igenom den som ett nyputsat fönster?!?!

Jag har en idé till dig DIN JÄVLA FJOLLA: SKIT I ATT KÄKA ÖVERHUVUDTAGET. Det är JÄTTESMART, tro mig, jag har nog prövat.
Här är prisen du kan vinna: Du tappar lusten att göra roliga saker, att vara social, allt du kan tänka på är mat, din träning går ÅT HELVETE, ditt beckene sticker ut när du sitter ner, du fryser konstant trots lager på lager med tröjor, du börjar må PISS, din självkänsla försvinner, du förlorar kompisar och plugget KAN DU LIKA VÄL SKITA I FÖR DU KOMMER INTE ORKA BRY DIG, OCH DÅ GÅR DIN UTBILDNING ALL VÄRLDENS VÄG OCH DIN FRAMTID KOMMER SE UT SOM 11 SEPTEMBER 2001 OCH SEN NÄR DET ÄR FÖRSENT KAN DU OMÖJLIGT VÄNDA OM.

FATTAR DU INTE DET DIN TRÖGFATTADE KORKADE SJÄLVUPPTAGNA NOLLA? DU MÅLAR DIN EGEN VÄG TILL HELVETET. OCH DET HAR JAG SAGT TILL DIG, MEN OM DU VÄGRAR LYSSNA PÅ DET SÅ FÅR DU FANIMEJ LIKA GÄRNA DÖ FÖR MIG, FÖR FATTAR DU - JAG BRYR MIG INTE LÄNGRE. JAG HÅLLER PÅ ATT RÄDDA MITT EGET LIV!




Övriga genrer av seriöst störd
Läst 581 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 19:59



Bookmark and Share


  blå fjäril
Jag förstår dig

Har precis som hon blivit väldigt mätt på en halv potatis
Någon såg och förstod och stoppade mig innan det gick längre

Låt henne förstå att du ser, och bryr dig
Även om hon inte tycker om att någon ser
Jag hoppas det hjälper!

Vill också säga att "genomskinlig som ett nyputsat fönster" är en väldigt bra liknelse!
2009-03-29

  Larz Gustafsson VIP
That´ll teach her!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd