Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

relation

En önskan om en känsla
till att ha en man
i ens närhet det kan tänkas
känslan varm,
kan tänkas känslan vara som värst
med en närvarande frånvarande man
än ingen man alls.

Stagnerad i ett liv eller endast i en känsla
orörligheten till rörligheten
en passiv oföretagsam indikation.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin