Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isolering

All denna tid som gått mig bi
som en skrämd kriminell i sin ensamma cell,
berövas våran frihet denna givna integritet
på liknande sätt fast av annan rätt
tiden må vara av varierande slag
men båda får vi kämpa
för frihetens dag.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 20:25



Bookmark and Share


  Ove Aronsson
Dina texter är känsliga
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin