Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syns inte... finns inte...

Som en örfil...
Ett hårt slag i magen...
Inte fysiskt... men det gör så ont...
Det syns inte... då finns det inte...
Vill ut ur mitt yttersta lager...
I den kalla, glada ytan kan ni spegla er...
Pulvriseras den, strömmar en flodvåg av sorg...
Men det syns inte... då finns det inte...
Jag fortsätter le...




Fri vers av miany
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 21:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns igen.
2013-08-12

  Niklas Holmgren
Känner igen din beskrivning glasklart. En bra beskrivning på det obeskrivliga ^^
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany