Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med förflutet...

Så stod du där
Du som för länge sedan vandrat
Jag har försökt att finna dig i andra…
Dåliga kopior
Din mörka, varma röst ekar, har funnits där så länge
Så stod du där
Med någon annan
Byggt ett liv, precis som jag…
Fortfarande vacker… precis som då…
Så stod du där
Ej gripbar… upptagen
Precis som jag…
Din mörka, varma röst ekar, har funnits där så länge
Inuti min längtans trädgård
Får du leva kvar …
Fortfarande vacker… precis som då…
Jag vänder ryggen åt...
vi måste gå...




Fri vers av miany
Läst 372 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-29 22:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2013-08-12

  Mr Lindemann VIP
svagt vaggar jag in minnen om det som var
din andedräckt, stannar då kvar

med yrsel
lämnas den andre
med sina minnen om den tid som var

det som är kvar
bär in i framtiden
men med suckar
2010-11-13

  kärleks ängel
kärleks fullt!!!
2009-04-03

  Seasons VIP
Vackert..
2009-04-03

  Liljetösen
Wow!...Jätte vackert skrivet....känner igen mig i texten...sorligt vacker....
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany