Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan som fört mig genom land o hav.

Min längtan heter
Kvinnan.
Och JESUS KRISTUS!




Övriga genrer av Danne
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 23:35



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Kort, koncist och SÅ BRA.
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill