Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arkiv


Avstånd


Avstånd
kanske
är…


Avstånd
är
kanske
två noter
i en symfoni
när de
vävs ihop
liksom
två regndroppar
svävande
i vindens hand
när de faller ur

Avstånd är..

kanske
ett leende
i tårarnas mellanrum

kanske
en rad
i en dikt
när den
suddas bort

Avstånd
mellan
mig och dig
är kanske ett ord
som förväntar sig
en kyss
innan
den flyger ut




Fri vers av Marduk VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-30 00:14



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Gillar verkligen denna vackra poesi, speciellt fastnar jag för:


" Avstånd
mellan
mig och dig
är kanske ett ord
som förväntar sig
en kyss
innan
den flyger ut "

Strålande poetat:-)))
2009-05-09

  Ulf Lagerholm
i en för övrigt vacker text tycker jag avslutningen endast är fullkomligt njutbar
2009-04-03

    ej medlem längre
Storartad verk! Applåder!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP