Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuldbörda

 

skuldbördan

tynger

suger

ökar

 

trots

ständig

återbetalning

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-30 08:58



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
... och den som 'får betalt'
får aldrig nog ...
Att släppa skulden
våga se
att man gjort
och sagt
så gott
man har kunnat,
ger ro i sinnet.
2009-03-30

  Bibbi VIP
Var i detta tillstånd häromdagen tills en vän öppnade mina ögon och visade mig på att skulden redan var betald. Gissa om jag började "flyga på moln"?!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP