Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns!

Krama mig…
Håll hårt om min skrikande kropp…

Krama mig…
Jag står ju här!

Krama mig…
Hallå! Se mig…

Krama mig…
Jag har stått vid din sida i så många år…

Se mig…
Krama mig…
Håll hårt om min skrikande kropp…




Fri vers av miany
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-30 10:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2013-08-12

    ej medlem längre
Starkt...mycket starkt om utebliven beröring
2010-12-05

    ej medlem längre
Oh ja!!! Du finns!!!
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany