Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ett inre lågtryck närmar sig  det poetiska öarna inom diktarjagen, kan flera inre känslostrormar uppstå.Esoteriska SMHI varnar för inre stormar och flera poeter kan drabbas av kastvindar i sin själ, känslotromber och monsunartade nervsammanbrot


Styv kuling på poeter.se

 

 Tills strider som liknar tromben till sin karaktär
Får susa lätt i kastvindar då flera poeter hamnat
i blåsväder med varandra

Då vinden ilar och snabbt får varenda pust att kvida

I stormens öga skälver även den vänaste smekning av luft

När havsbris når sjöstrand, finns det hopp om styv kuling.
Ifall de har en susning om varandra

Kan Larz i sin tro även förmå att kunna tro på sin näste medpoet?
Då hans inre storm i kastbyar når Bjarne

Då blinda kan inse det kloka
i att använda andra sinnen
Tillönskas de poeter som träta
kan, ett sjätte sinne i att visa barmhärtighet

Ifall en tromb när Kyreus i ingivelse
av hopp till hope.
Skälver vindilar som gör
att kallelsen ibland hamnar i blåsväder

I from förhoppning om att vindar lägger sig
I samförstånd kan vi då andas ut
 

I inre vånda och i känslomässig lågtryck kan du så nära dessa känslolägen:

tromb bulimiker

orkan känsla

cyklon ingivelse

vinande intuition

skälver  själsskalv

susa   ingen susning

pipablåsa  Blåsa likt en pipa på stört

blåsväder Hamna i en väderlek

luftström  Känslor som när luftdrömmar

vindil   En liten pust av drömmar

kastby   Kast med liten by

virvelvind  Vindar som i gemensam smekning virvlar sensuellt och blir en

monsun

 

 

 

kuling  Kalle kulings rapport från poeter.se




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-03-30 15:27

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
*ler* En susning drar förbi..
2009-04-27

  Bjarne Nordbö
Nu drog jag på smilbanden.
2009-04-17

  LassO
Hehe först trodde jag styv kuling var en som skrattade och skämtade, när han kom eller nåt... men de här var mycket roligare faktiskt. Helt underbar.
2009-04-09

    Bodil Sandberg
Förbaskat snyggt vad du får till det ..ja här inne blåser det minsann emellanåt..är det konstigt att det är krig i världen..tänker man..när folk tillomed blir uppbragta för minsta på en sajt..visst kan man bli heligt förbannad ibland..men..då får man logga ut och svalna lite..först och främst är man här för att skriva poesi..ja - tack kallekuling!!
2009-03-31

  -Ulla Tilemo- VIP
Tack för den här läsvärda texten....*L*
2009-03-31

    ej medlem längre
Bra skrivet... gav ett och annat leende med!
2009-03-30

  Larz Gustafsson VIP
"Stiff Breeze" som ett bra ska-band heter.
2009-03-30

  Carola Zettergren
Det sägs att man kan träna upp sjätte sinnet..kanske något att börja med på gympan redan i grundskolan!:)
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP