Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting fattas



Jag tror det fattas en vägg


Jag minns hur konstigt vi lekte

la alla möbler i samma rum

och gömde dockor i högen

för varandra att hitta


Kanske någon ser oss


Vi kanske anade

att det var så det var Därute


Och ibland blev det bråk

i familjen och möbler

slungades ut på golvet

genom fönstren


Jag står lutad

stel som en pinne

med huvet mot golvet

och fötterna i fönsterhöjd


Mitt hem far genom rymden


Barnen har gått för att äta




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP