Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

t

Har du någonsin känt känslan av att som är viktigt och relevant i ditt liv kan avgöras i en snar situation? Att allt viktigt kommer stå på spel.
Drömmar, ambitioner, välmående.

Oavsett hur du än gör kommer du att känna dig oförberedd.
Känslan av att det är svårt att andas kommer alltid att finnas där.
Känslan av att du tappar precis de orden som du intalat dig själv är de bästa att säga kommer alltid vara närvarande.

Troligen kommer det också alltid att vara så.
Precis så som du fruktar att det ska vara.
Det kommer vara svårt.

Men ta steget! Annars kommer du ångra dig.
Och då kan du för alltid bli en av människorna som ångrat sig.




Övriga genrer av lxsl
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 15:49



Bookmark and Share


  Karin E
föralltid kan man ångra sig, precis. tack för fina tankar!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

lxsl