Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(för att se det så positivt som möjligt)


Debatten var livlig




I debatten

dränerar de sina himlar


takrännor leder,

stuprör för,

och se hur orden rinner

i virvlar på gatan

och blandas med smutsen


Sen tolkar de varann

efter bästa förmåga.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-30 16:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
www.ehip.org/

2009-04-25

  lodjuret/seglare VIP
bildspråk är ofta ett bra sätt att utrycka sig på för att förmedla något som annars skulle kännas alltför påtagligt eller stelt att skriva på vanligt sätt
texten förtjänar förstås sina trenne gelehjärtan av de röda
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP