Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföljd

 

springer

fortare

skogen tätnar i mörkret

rusar för att hinna

 

förföljarna flåsar mig i nacken

var det inte bara en

de kommer närmare

och alla ryms i

 

min spegel

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-30 16:24



Bookmark and Share


  Blåbäret
väldigt bra liknat vid...och alla ryms i spegeln
alla sina egna spöken
2009-03-31

    FinnRaggarn
Va skönt att det bara var din spegelskog.
2009-03-31

  Gunilla VIP
Så,
vänd om
och möt dem
utan den
förvrängda
spegelbilden!
Ditt mod
är obetalbart!
2009-03-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vill bara påmina dig om: Underbara Ulla, glöm inte henne, hon finns också där =)
2009-03-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Spegel, spegel
spegel på väggen
där, ja nu vet vi
vad den bär....
2009-03-30

  Mygg
Och aldrig går det springa ifrån dem
men de kommer å andra sidan aldrig ikapp.
Ord som väcker tankar!
2009-03-30

  Mygg
Och aldrig går det springa ifrån dem
men de kommer å andra sidan aldrig ikapp.
Ord som väcker tankar!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP