Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man kan ana men inte helt fastslå att tiden är här


En början

Våren är på väg,
jag känner det i luften.
I morse såg jag den första Gässplogen,
sträckande över skyn.

Snön har smält bort,
vintergäcken tittar fram med sina gula ansikten.
Fågelsången börjar att kommaigång,
underbart och härligt.

Våren är kärlekens tid,
då saven stiger.
Både hos djur och människa.

Jag längtar efter de ljusa kvällarna,
blåsipporna.
Att åka ner till sjön och fiska,
känna vårlukten i min näsa.

Nu kommer den vackraste tiden i vår natur,
i våra hjärtan.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-30 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria