Foto: Ulla " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Ulla


Till Helleborus

 

efter lång väntan

ser jag något rosa

efter några soliga stunder

och trots

nattfrost

kommer julrosen

min lilla ''Helle''

 

under snö och is

har några stjälkar dukat under

men somliga har överlevt

och står som

en tröst åt den

som så behöver

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 12:02



Bookmark and Share


  erkki
Särskilt sista delen är fin. Men också helheten. Vacker.
Många behöver tröst och stöd bakom den fina fasaden!
2009-04-01

  Ronny Berk
men så betagande vacker blomma som så väl kompletterar den fina, av vår vår doftande poesin, tycker mycket om, ja !
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP