Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Liten Hemlighet


Vi smektes i hemlighet
i skogen en dag
vi kysstes mot
barken och föll
bland mossa
och fallna löv
Du och jag

Jag ramlade av
misstag
över dig
du föll mot den
våta mossan
och började fnissa
under mig

Du hade precis
lindrat och förlöst
mitt begär
men din mun och
dina blickar
lockade mig åter
och förförde mig
just där

En liten hemlighet
i vår stora heta
hemlighet
väcker lite längtan
om igen
jag tror inte att jag
någonsin kan döva
eller stilla den

Jag kan bara stundvis
hålla den på distans
ibland kanske låtsas
som att den faktiskt
aldrig fanns

Men det är bara
korta ögonblick
av tillfällig förlust
för så fort jag ser dig
brinner hjärtat upp
i sin längtan
i sin lust




Fri vers av SeXara
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-31 19:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju så
som det precis är
man faller rakt ut
och ner så här och
inte bryr man sig om
var det bär, bara man
själv är med och: Där!
********************
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara