Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel.

Hon är en kvinna med kärlek ack så stark
å den brinner, brinner i hennes barm
en stilla längtan till att kunna hava allt
är just det som är hennes kall.
Ty hennes tvivel till detta goda allt
är just det som försvårar allt.

Hon var en kvinna med kärlek ack så stark
å den brann, brann i hennes barm.

Ty hon förlorare av detta goda allt
då hennes tvivel
förstörde just allt.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-01 08:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Egentligen finns det ingen verklig tro utan tvivel.
Men tvivel kan också avhjälpas.
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin