Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirande barn

Det inre barnet
satt där längtande
under lager på lager
av anpassning

ovetande om sin egen existens

tills det en dag
speglade sig
i ett annat längtande barns ögon

i mötet med varandra
föddes de till liv

och började växa
som blommor ur asfalten

strålande ikapp med vårsolen








Fri vers av Tosan VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 11:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbar.
Applåd.
2009-04-11

    eva m h
Helt enkelt underbar!

Den bokmärker jag!
2009-04-02

  Marreb
Vackert!
2009-04-01

  Teresia Ridell
Härligt:)
Och väldigt bra skrivit !!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP