Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina icke längre levande vänner.


Slog det mig plötsligt

Närmare livet än när man möter döden kommer man aldrig.




Övriga genrer av Marlboroman/Hg VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-01 23:39



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
man ser livet klarare
med hjälp av döden
2009-04-02

  Carola Zettergren
Så sant...
2009-04-02

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
rejected station. gummibandseffekt. snyggt.
2009-04-02

  peter markurth
det är sant
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP