Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan av tack är att elda med björkved värmer alla vid brasan


Tack

tack
för att du tar dej tid
att le
och se in i mina ögon


så känner man en vän


tack
för att du berättar
att du är trött
då kan jag låta dej vila


sändare och mottagare
på samma frekvens


själar som berör
i samhörighet

glädjes att leka
i en kär lek




Övriga genrer av Water VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-02 00:10



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
En underbar ärlig känsla av fin vänskap! Mmmm :)
2011-01-09

  Gunsan
tack
det var fin läsning
2009-06-20

  Desire'e
tack...
2009-04-03

  noname_realmind
Ja, så känner man verkligen en vän!

Fint och varmt förmedlande. :))
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP