Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAN I JORD


Här är jag
precis som du vill ha mig
utan rustning eller svärd
på knä framför dig
fråntagen all makt och flärd

Här är jag
precis som du lämnade mig
utan tankar eller ord
bedövad av längtan efter dig
ett frö sådd i nyvattnad jord




Fri vers av SeXara
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-02 07:59



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Underbart naket!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara