Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TA MIG DÅ


Ta mig då
och gör med mig
vad du vill
Berör mig och förför mig
här i natten naken
väntar jag på dig

Ta mig då
och gör med mig
allt du vill
Förlös mig och förgör mig
här i mörkret blottad
ger jag mig åt dig

Ta mig då
och älska med mig
som du vill
Våldför dig på min kropp
den hungrar efter dig
Bind mina händer
tvinga dem bort från mig
Äg mig med dina ord
dina kyssar och tänder

Ta mig då
och befria mig
med din kärlek.
Fjättra mig mot jorden
Kyss mig in i evigheten,
älska med mig tills jag
glömmer vem jag är
och de talade orden.




Fri vers av SeXara
Läst 1484 gånger och applåderad av 50 personer
Utvald text
Publicerad 2009-04-02 08:05



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2017-12-30

  Rozhan
jag gillar dina texter!
2011-06-09

  lilla t
mmmm, varm och mustig, så där härligt laddad!
2011-01-29

    ej medlem längre
härligt medryckande och eggande
fin takt och känsla. bravo
2011-01-24

  VampyrÄngel
"älska mig tills jag glömmer vem jag är"
fantastiskt.
2011-01-14

  Amphora
"Kyss mej in i evigheten"-grymt bra. Gillar verkligen denna
2010-07-24

    ej medlem längre
Grymt bra!!! Jag får rysningar
2010-07-19

  Vortex
Lidenskapen er så sterk og tydelig at man bare vil gråte. Ufattelig vakkert, ærlig og sterkt. Du fusjonerer kjærlighet, lidenskap og erotikk (det burde jo egentlig ikke være noen forskjell, men du vet vel hvilken verden vi lever i) på en helt fantastisk måte. Ektefølt som bare en mesterpoet kan. Evig applaus.
2010-07-19

  mjuk
Underbar !!
2010-03-08

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!!
2009-12-30

  Dr Jimmy Johansson The 777
Ett kg IQ komprimerat på ett mg ark känner mig stark, två mg dB och du känner dig snäll. Tre mm ord på vår jord och du går i god på vårt julbord.
2009-12-15

  Mats Henricson
Het och Lidelsefull !
2009-12-15

  peter markurth
mkt söt och bra
2009-12-15

    Max Poisé
Seriöst tagande med fantastisk lusta!
2009-12-14

    Trast
Gillar.
2009-09-28

  Ewa Flower
Underbart förförande!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara