Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du vara min kvinna

 

upphovet till mina

bränder

smekningarna som

elden

tänder

i nattens nakna

andetag

där nuet är lika evigt

som Du och Jag 




Fri vers av SeXara
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-02 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara