Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EURYDICE

 

You

Eurydice

I'll wait for You

as I see you walk

inside my shadow

falling

waiting for the kiss

that will set you free 

the touch that will open

your eyes and make you see 




Fri vers av SeXara
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-02 09:29



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Starka och nakna dikter delar du med dig igen...

ren njutning:-)

Men vad beytder denna titel, blir nyfiken, då den inte säger mig något, ett namn eller?

Rungande applåder för din heta och modiga diktar jag som flödar genom natt och dag....


Jag återkommer:-)
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara