Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rimmad bagatell


PÅ LYRAN – IGEN

Skriva dikt
är en plikt
som ger själen spänst och svikt.

En poet
tror han vet
mänsklighetens hemlighet.

Av en rad
blir man glad,
nästan som ett reningsbad.

Och till slut:
andas ut;
rimmen slog på tanken knut.

/Algotezza




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-02 19:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
härlig text som pekar
litet hit som dit
här är en som ej tvekar
att skriva riktigt seriös skit

jag pratar förstås om just mig
som läser just dina rader
bjuder nu in till en envig
till ordrika lustiga eskapader
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP