Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns alltid ett val. Men som Einstein sade: "Det krävs ett nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka"


Förtrollningen bryts

Tryggt har vi vilat hos dej i det värdsliga

som lovade ta hand om oss

allt vi ville ha erbjöd du oss

förblindade av din storslagenhet

omärkligt fäste du löplinan

fångade oss i ditt nät och matade

du fick oss att lyda dina nyck

att betala hyran för vår fångenskap

ömsesidigt beroende

nu säger du resurserna är slut

fast du vill fortfarande äga oss



du får ursäkta mej

upptäckte precis vart löplinan var fäst

jag har ett liv att ta hand om

så nu jag drar ut ur dej

och vandrar hem igen





Övriga genrer av Water VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-02 21:40



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
En härlig känsla av ett beslutsamt uppvaknande! Möjliggör olika slags tolkningar!
2011-01-09

  sulimaa
Finns inget som kväver så mycket som löplina i stram tygel...
2009-06-03

  MeAmmie VIP
En suverän känsla av lidelse och som till slut blir inre befrielse!
Fin harmoni mellan ord och mening! Ett underbart litet verk! Fridens/Ammie
2009-04-14

  noname_realmind
Vilken skön befrielse texten förmedlar! Att finna var löplinan är fäst... att slinka ur och vandra hemåt igen... :))
2009-04-03

  Desire'e
du känner min själ
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP