Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En örn som svävat högt över jorden i tusentals år berättade detta för mej


Vilken tur vi har


Människan har lyckats förvandla
alla kända begrepp till ett och samma


maten vi äter

vattnet vi dricker

kornas fisar

vårt illamående

våra lustar


allt går att mäta i samma mått
nu kan vi rädda världen genom att ta
ur detta mått och låta det starka växa

en mängd på 2000 miljarder
till världens ekonomier
ska få våra ekonomier på fötter igen

en mängd på 6 miljarder
ska få bukt med vår
inkompetens att försörja oss

aldrig förr har dess like skådats










Övriga genrer av Water VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-02 22:30



Bookmark and Share


  walborg
Tack för skakande läsning!!!
2009-06-13

  MeAmmie VIP
Urkraft och visdom på en och samma gång (:
du skriver mycket bra och gillar din tankegång väldigt mycket! Fridens Lena Liljor/Ammie
2009-04-08

  noname_realmind
Att använda mer av det som visat sig inte fungera, som botemedel... ja aldrig har dess like skådats... snacka om förvridet begrepp...

Mycket bra fångat!
2009-04-03

  Desire'e
underbar kraft
2009-04-03

    ej medlem längre
Ekonomi-alla kategorier-giltig text! Applåd!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP